KATEGORIER

Om os

 

Torstein Drikkevareservice er en landsdækkende salgs- og 
servicevirksomhed,
 som tilbyder forskellige drikkevare-løsninger inden for fadøl, vand, is, slushice, softdrinks, kaffe og varme drikke.


Vi lægger vægt på at tilbyde totale løsninger, som indeholder maskiner, produkter, installation og service tilpasset den enkelte kundes behov. 

På hvert drikkevareområde har vi valgt at tilbyde maskiner af høj kvalitet fra førende leverandører for at sikre vore kunder stabile og holdbare løsninger.    

 

Torstein Drikkevareservice er startet tilbage i år 2000 af ingeniør Christian Torstein, og har administration, værksted og lager i Saksild ved Odder.

 

Service

 

Hos Torstein Drikkevareservice udfører vi naturligvis service på de drikkevaremaskiner vi sælger, men også på et stort udvalg af andre fabrikater. Vi har montører i hele landet, som har stor erfaring med reparation og eftersyn af mange typer maskiner.

Vi kan tilbyde en fast serviceordning, hvor vi gennemgår maskinerne f.eks. 2 gange om året, men du kan også vælge blot at kontakte os, hvis der opstår problemer.

Vi udfører som sagt også serviceopgaver for andre leverandører af drikkevaremaskiner, så kontakt os, hvis du ønsker hjælp til servicering af din eller dine kunders maskiner. 

 

 

Torstein Drikkevareservice Aps